Arkitektgruppen Bar AS hjelper deg under hele prosessen

Home / Arkitektgruppen Bar AS hjelper deg under hele prosessen

Arkitektgruppen Bar AS hjelper deg under hele prosessen

Når man skal bygge et hus eller et næringsbygning er det mange ting å tenke på. Arkitektgruppen Bar AS vil hjelpe deg fra begynnelse til slutt. Som et solid selskap med mer enn 10 års erfaring i Stavanger og omegn tilbyr vi byggprosjektering, arkitektur og regulering av alle slags bygninger. Arkitektgruppen Bar AS består av mange mennesker med bred erfaring og utdanning innen ulike felt. Det kan være en lang prosess å gå i gang med bygging av en bygning, derfor vil det være lurt med kvalifiserte mennesker som kan bistå med alt rundt i tillegg til å være med på selve byggeprosessen.

Før man skal begynne byggingen er det mange ting som må på plass. Det er mye offentlige søknader som må fylles ut, leveres til riktig instans og godkjennes. Kostnader skal beregnes, byggebeskrivelse skal klargjøres samt mye annet. Om man skal bygge et hus eller et stort næringsbygg vil det være en prosess som ikke bare tar lang tid, men det er også en prosess som for mange kan være ganske komplisert og tungvint. Dette gjør at Arkitektgruppen Bar AS kan være den riktige støttespilleren gjennom hele prosjektet. Da får du mer tid til å gjøre annet arbeid og la profesjonelle gjøre denne jobben.

Arkitektgruppen Bar AS – egen teknikk

Vi bruker en egen DAK- og 3D-teknikk. Det gjør at når tegningen av bygningen er ferdig kan du visuelt forestille deg hvordan det kommer til å se ut. Det er en helt egen teknikk som Arkitektgruppen Bar AS har en egen kompetanse på. Uansett om du ønsker hjelp gjennom hele prosjektet ditt, eller om du kun ønsker bistand i forbindelse med en søknad, så vil vi være behjelpelige. Som en stor aktør har Arkitektgruppen Bar et stort nettverk innen de fleste yrker. Det vil gjøre at prosessen går på skinner. Ta kontakt i dag hvis du har behov for god kompetanse.

Arkitektgruppen Bar AS hjelper deg med dine planer