Tjenester fra Arkitektgruppen Bar AS

Home / Tjenester fra Arkitektgruppen Bar AS

Tjenester fra Arkitektgruppen Bar AS

Når man skal ha et nytt bygg er det mange prosesser og tenke på. Ofte kan det være komplisert og derfor vil behovet for kompetente personer være det som må til. Med tjenester fra Arkitektgruppen Bar AS vil du ha solide støttespillere fra begynnelsen til bygget står ferdig. Mange mangler kunnskap når det gjelder bygging og prosessen rundt. Før man setter i gang med bygging må søknader på plass og bli godkjent av offentlige myndigheter. Arkitektgruppen Bar har tjenester som gjør prosessen ikke bare raskt, men med en god kvalitet. Det er vanskelig å beregne prisen på byggingen og der vil vi også være behjelpelige.

Vi har lang erfaring både med privatkunder, bedrifter og offentlige instanser. Det gir oss solid kompetanse slik at prosessen blir betraktelig forbedret og går raskere. Når Arkitektgruppen Bar setter i gang arbeidet vil man først sette seg ned med den respektive kunden for deretter å lage en prosjektplan. Det går på idemyldring, budsjettering og etterhvert lage en tegning på bygget. Tjenester som 3D-design er noe vi er stolte av å kunne tilby. Det vil gi kundene et visuelt bilde av bygningen og det vil være enklere å se hva kunden er ute etter. Kanskje kunden vil forbedre noe etter å ha sett bygget i 3D.

Tjenester som gjør prosessen enklere

Man kan få kvalifisert hjelp av oss uansett om du skal bygge ny hytte, et tilbygg, et helt nytt hus, et næringsbygg eller du bare ønsker noen generelle råd fra kvalifiserte mennesker. Med flere års erfaring fra Stavangerområdet har Arkitektgruppen Bar utviklet et stort nettverk av dyktige fagfolk innen forskjellige yrker og tjenester. Det er et nettverk bestående av elektrikere, rørleggere, interiør, snekre og mange andre yrker. Det gjør at prosessen blir forenklet og tidsbesparende. Så hvis du ser etter noen mennesker som er genuint opptatt med å skape drømmebygningen for deg vil Arkitektgruppen Bar AS være en god samarbeidspartner.

Tjenester som skaper en oversikt og plan